waargebeurde

ervaringsverhalen

Ervaringsverhaal Dilani Butink

Ik heb mijn DNA kit via Sri Lanka DNA!

Het is een gekke ervaring om je DNA online te kunnen zien. In het begin had ik 44 matches behoorlijk ver weg. Inmiddels heb ik 49 matches en nog steeds ver weg.

Ondanks dat alle matches ver weg zijn vind ik het erg leuk dat ik matches heb want tot het moment dat ik de resultaten kreeg had ik het idee dat ik wellicht toch uit het bloemkool veld kwam.  

Ondanks dat mijn hoop heel laag is uit zelfbescherming vind ik het spannend dat er binnen een half jaar 5 matches in mijn lijst zijn bij gekomen.

Er komen via Sri Lanka DNA steeds meer moeders bij, het zou zo tof zijn als er ooit een match dichtbij komt waar ik echt iets mee kan!

Ervaringsverhaal Manisha Onika Silva

Lichtpuntje in de duisternis!

Op het moment dat ik dacht dat er niets meer mogelijk was ontdekte ik Sri Lanka DNA.

Op het moment dat ik mijn verleden en toekomst uit mijn handen zag glippen, kreeg ik weer grip door Sri Lanka DNA.

Op het moment dat ik dacht dat nooit meer te weten te komen wie werkelijk mijn biologische familie is kreeg ik hoop en werd ik geholpen door Sri Lanka DNA.

Ookal heb ik mijn papa en mama nog niet gevonden en ookal kom ik daar misschien nooit achter, de mogelijkheid hen toch te vinden heb ik terug dankzij Sri Lanka DNA.

Sri Lanka DNA is een fijn en lieve organisatie die met een groot warm hart er alles aan doet om Sri Lankaanse afstandsmoeders en families te herenigen met hun kinderen.

Sri Lanka DNA is in mijn duisternis van vragen, gebrek aan informatie, onzekerheden en ernstig gebrek aan steun vanuit mijn omgeving een lichtpuntje aan de horizon. Het nieuwe lichtpuntje aan mijn horizon, helderder dan de helderste ster die mij hoop geeft, die mij steunt en kracht geeft. 

Dankjewel Sri Lanka DNA! 

Ervaringsverhaal Nirosha Chandrani

Dankzij Sri Lanka DNA werd het voor mij toch mogelijk om een DNA test te doen. Sri Lanka-DNA had een via een donateur een DNA kit ontvangen die zij mochten weggeven. 

Omdat het voor mijn financieel niet haalbaar was om een test aan te schaffen heb ik via deze weg de DNA kit mogen ontvangen. Door dit mooie gebaar kon ik ook deelnemen aan het DNA project. Het heeft er mede voor gezorgd dat ik een aantal matches heb gehad in de 3e tot 5e graad. Dit alles is meer dan ik ooit in mijn leven heb meegemaakt. Ik wil daarom ook Sri Lanka DNA heel graag danken omdat zij dit voor mij mogelijk hebben gemaakt. Amanda is erg betrokken en ik kan altijd bij haar terecht met mijn vragen. Haar kijk op zaken maakt dat je leert breder te kijken naar het algehele plaatje. Ik wens de organistatie het beste, en hoop dat er nog meer geadopteerden zullen volgen. We hebben zo allemaal onze eigen verhalen. Het is fijn te weten dat er een stichting is waarbij je terecht kan met al je vragen. Keep up the good work 😊

Ervaringsverhaal Rick Rotman

“Het voelde als een warm welkom”

Ik heb een hele fijne ervaring gehad met Sri Lanka DNA. Ze zijn erg behulpzaam en duidelijk met hun uitleg. 

Ze zijn bereid dingen uit handen te nemen en wanneer je aan de grond zit je toch te helpen waardoor je verder komt met antwoorden. 

Ze zijn heel erg duidelijk in het uitleggen van de resultaten van het DNA onderzoek. 

Ik voelde het als een warm welkom.

Ervaringsverhaal Jovite de Vries

Een tijdje geleden heb ik een DNA kit besteld omdat ik toch na lang wikken en wegen een poging wilde doen om mijn biologische familie te vinden. Ik ben erg professioneel geholpen en kreeg duidelijke informatie op mijn gestelde vragen. Het hele proces van het bestellen tot aan de resultaten die in de DNAbank zijn verschenen ben ik super geholpen.  Samen heb ik met Amanda mijn uitslagen bekeken en uitleg gekregen hoe ik kon zien wie dichts bijzijnde familie is. Ik ben erg dankbaar voor alle hulp die ik heb gekregen. Ik raad Sri Lanka DNA ook echt aan als je op zoek wilt naar biologische familie. Het mooie vind ik ook dat als er 3 DNA kits besteld zijn een 4de DNA kit gratis ter beschikking wordt gesteld aan moeders die zoeken in Sri Lanka.

Hulp nodig?

Kom je er niet helemaal uit? Sri Lanka DNA helpt je graag bij je zoektocht en DNA matching.

Handige gegevens

Telefoonnummer: 06-84087754
Email: info@srilanka-dna.org
KvK: 72530502
Bankrekeningnummer: NL14TRIO 0379 5441 99
T.n.v.: Stichting Sri Lanka-DNA

Blijf up-to-date:

Facebook Open Pagina

Voor al ons laatste nieuws

Facebook Besloten Pagina

Exclusief voor geadopteerden uit Sri Lanka

LinkedIn

Voor zakelijk nieuws