Komt dat boek er nog?

Het is eigenlijk al veel te lang stil op deze pagina. Dus hoogtijd voor een update.

Hoe ver is het kookboek?

Het boek is bijna klaar, de recepten zijn af, de foto’s van de gerechten zijn gemaakt, de portretten van de moeders en hun verhaal is af.

Kortom, we zitten op 80%.

Maar voor de laatste fase zit een hobbel. En best wel een flinke. Op dit moment loopt er een rechtszaak om mijn adoptie te herroepen. Wat betekent dat je juridisch de banden met je adoptieouders verbreekt. Adoptieouders en ik zitten wel op dezelfde lijn op het gebied van de herroepping. Maar over de achternaam is een meningsverschil. Ik wil graag mijn naam behouden, maar mijn adoptieouders willen absoluut niet dat ik nog Janssen blijf heten. Maar Amanda Janssen is wel de naam waaronder ik het boek uitbreng.

Wanneer het vonnis er is vanuit de rechtbank en hoger beroep termijn verlopen is, weet ik waar ik aan toe ben. En kunnen we verder met de volgende fase.

De laatste loodjes wegen het zwaarst 😉

Hoe dan ook, het boek komt er.

Reken maar.

Amanda